All for Joomla All for Webmasters

alb

Резултатите од најголем број анализи се готови истиот ден, после 14 часот.

Итните анализи и пациенти имаат предност и се изработуваат во најкус можен рок .

Резултатите од изработените анализи во Д.Л.Б.М може да се превземат директно од нашата веб страна во делот превземи резултат или со влез во Вашиот профил на Д.Л.Б.М.или да Ви се испратат на вашата е-маил адреса.
Ваквите резултати се копија и ја немаат важноста на оргиналнниот резултат со судско медицинско значење.
Резултатите секогаш можете да ги подигнете во нивната оргинална верзија во редовното работно време во нашите лабаратории